Додому » Магазин » Подарки для мужчин » Мужчинам » Подарочный набор «АВТО аптечка»

Подарочный набор «АВТО аптечка»

2120 

На жаль постачальник коробок «Авто аптечка» знаходиться в окупації в м. Маріуполі. Замовити подарунок в коробці від нового постачальника можна, перейшовши ось за цим посиланням 
Актуальний асортимент авто аптечок

  • «Настоянка цілюща». Алкоголь: виски Jack Daniel’s 0,35л Сохраняем все этикетки и акцизные марки оригинальными. Просто красиво обворачиваем 👌 Надпись на украинском языке: «Вживати в крайній необхідності», «Надмірне вживання спонукає до нестерпних бажань: співати, танцювати».
  • «Шоколадні ліки збалансований комплекс для життя.» Надписи на шоколадках на украинском языке: для взаєморозуміння, для достатку, для гарного настрою, для здійснення мрій, для життя в задоволення, для сили боротися за своє щастя, для кохання, для гармонії, для здоров’я, від самотності, від проблем і стресів.
  •  «Лік-кава» кофе «Jacobs» — 45г. Сохраняем все этикетки оригинальными. Просто красиво оборачиваем 👌 Надпись на украинском языке: «Суміш для нескінченної енергії».
  •  Печевнье с предсказанием 1 шт. Любят все! Очень вкусный печенюх, и каждому интересно, что там на той бумажке, что внути,  написали 🙂
  • Жвачки: «Антистрес», надпись на коробке на украинском языке: «нормалізує пульс, знижує нервово напругу, підвищує тонус та настрій».   «Пофігін» надпись на коробке на украинском языке: «дарує душевний спокій, покращує емоційний стан, компенсує недостатність позитивних емоцій».
  •  Баночка «Солодка допомога» 250г. з рахат — лукум мини. Этикетка на украинском языке: «показання для вживання: неділя без футболу, вечеря у ЇЇ батьків, шопінг замість шашликів, захотілося нову тачку, коли не клює, коли все дістало, загострене відчуття несправедливості». Очень полезная слаость. В рулончике мы прикрепили описание пользы рахат-лукума: «Користь рахат – лукума для здоров’я людини криється в складі продукту, який містить велику кількість глюкози. Глюкоза відноситься до корисних речовин природного походження, які надають позитивний вплив на роботу серцево-судинної системи і людського мозку. Крім того, вживання в їжу рахат-лукум сприяє профілактиці неврозів і депресивних станів. Вважається, що щоденне вживання солодощів в помірних кількостях сприяє профілактиці захворювань травної системи людини, а позитивно впливає на здоров’я волосся, шкіри і допомагає зміцнити імунітет.»
  • Открытка: «Хто має такі ліки хворіє рідко, одужує швидко».
  • Упаковка: коробка с гравировкой на крышке как на фото примере. Размер: 30смх27смх10см.  Цвет белый. Материал: ЛХДФ

Доступно для предзаказа

Відео