BIG likee із захисною маскою для обличчя

BIG likee із захисною маскою для обличчя

«BIG likee» оригінальний і подарунок, який здивує та порадує іменинника. Кришку коробки у вигляді лайка можна використовувати з внутрішньої сторони як листівку для написання привітання.

  • Віскі, алкогольна мініатюра, міні пляшечка Jack Daniels 1шт (0,05 л)
  • Маска Jack Daniel’s. Аксесуар. Не являється сертифікованою медичною маскою..
  • Жартівливі жуйки в асортименті 2шт: «Пофігін» і «Антистрес» або «Роздуплін». Написи на жуйки українською мовою: «Антістрес»: Нормалізує пульс, зніжує нервово напругу, підвіщує тонус та настрій- «Пофігін»: дарує душевний спокій, покращує емоційний стан, компенсує недостатність позитивних емоцій
  • Цукерки Ferrero Rocher – 3шт
  • Ручка – червоний перчик
  • Декор: дерев’яна соломка, шпагат
  • Упаковка: коробка пінополістирол з дерев’яною кришкою у вигляді мотиваційного постера (ДхШхГ) 25х15х5см

Замовити

Раніше люди були начитані, а тепер нагугленние … Нас знаходять, коли гуглять: Подарункові бокси в Україні. Оригінальний подарунок для хлопця, Подарунки в коробках пенобоксах. Що подарувати хлопцеві на день народження. Подарунок на 14 лютого. Що подарувати на День народження. Подарунковий бокс лайк для хлопця чи дівчини на День народження. Купити подарунок в коробці. Подарункові набори в Україні. Готові оригінальні ідеї для подарунка чоловікові або хлопцю, найкращому другові. Подарунок студенту на день народження. Недорогий і оригінальний подарунок для улюбленого брата. Подарунок старшому братові на ДР. У наборі “BIG likee” з бурбоном замовляю тематичний шоколад з написами, шоколад в асортименті. Оригынальны подарунки чоловыкам. Веселі оптимістичні мотивуючі подарунки чоловікам купити в Україна з доставкою Новою поштою.